Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

 Villkor

Confettiquettes ballongbud

Ditt ballongbud beställt via confettiquette.se kommer att levereras från vårt showroom på Strindbergsgatan 31 med bilbud.


KONTAKT MED MOTTAGAREN FÖRE LEVERANS

Vi kontaktar alltid mottagaren före leverans för att säkerställa leveransadressen. Kontakt sker via telefon eller SMS.

BUDAVGIFT

Budavgiften är från 200 kronor. Avgiften är inte inkluderad i produktpriset.  

LEVERANSER I STOCKHOLM

Vi levererar på helgfria vardagar inom Stockholms området. Lägger du din beställning senast dagen innan så levererar vi dagen efter.

LEVERANSTIDER

Vi kan inte garantera leveranser vid exakta tider, men vi gör alltid vårt yttersta för att ditt önskemål ska hållas. Normalt sker leveranser vardagar kl 9-17.  

UTE I SISTA MINUTEN

Är du sent ute eller önskar du en specificerad leveranstid? Ring oss direkt på 0708 32 01 59 så försöker vi lösa det. 

FÖRETAGSBESTÄLLNINGAR

Hör av dig direkt på hello@confettiquette.se så tittar vi på skräddarsydda lösningar till dig.

LEVERANSSÄKERHET

Du som beställare har fullt ansvar för att alla uppgifter till mottagaren är fullständiga och korrekta, eventuella felleveranser eller leveransförseningar ersätts inte i dessa fall. Ingen angiven portkod räknas som en ofullständig adress. Butiken ringer till mottagaren för att säkerställa leveransen, t.ex. om det saknas portkod mm. Beroende på vädret eller annan orsak bedömer budet om det är möjligt att hänga blommorna på dörren, detta i samförstånd med mottagaren. 

LEVERANSSÄTT

Vi levererar våra ballongbud med billeverans fram till mottagarens dörr.

BEKRÄFTELSE

Du får med automatik en orderbekräftelse till din e-post när du har slutfört din order på interflora.se. Skulle uppgifterna inte stämma ber vi dig att maila hello@confettiquette.se

REKLAMATIONER

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt men en ny vara. Du måste dock meddela oss detta senast 5 arbetsdagar efter det att din vän har mottagit dina varor.

BETALNINGSSÄTT

Du betalar tryggt och säkert med kontokort. Vi accepterar VISA och Mastercard/Eurocard [samt American Express]. Inga kortavgifter tillkommer. Läs mer på Betala och handla säkert.

PRISER OCH ARTIKLAR

Vi reserverar oss för text och bildfel i vår webbshop. All text, grafisk design, logotyper, bilder etc tillhör Confettiquette AB och får inte kopieras.

TVIST

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

 

LEVERANSFÖRBEHÅLL

Confettiquette AB förbehåller sig rätten att häva avtalet för Ballongbud och avstå från att leverera ballongerna om Confettiquette har skälig anledning att anta att mottagaren av ballongerna inte önskar få dessa levererade. Confettiquette AB förbehåller sig också rätten att neka order om innehållet i korttexten kan upplevas som kränkande eller obehagligt. I sådana fall har beställaren av Ballongbud rätt att få pengarna tillbaka.

 

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Uppgifter som lämnas till Confettiquette AB vid beställningar över Internet lagras av oss för att vi ska kunna utföra den beställda tjänsten samt för faktureringsändamål. Vid beställningar lagras, förutom de uppgifter som ges av kunden, även IP-nummer och tid för beställningen (ordertid). Vid utförandet av den beställda tjänsten kommer kundens kontaktuppgifter (namn, telefonnummer, postadress och e-postadress) att lämnas till utförande budfirma så att de kan komma i kontakt med kunden vid behov innan leverans. Läs mer om Personuppgifter.

Genom att göra en beställning av en tjänst och genom registreringen av kunduppgifter i samband därmed, samtycker kunden till att Confettiquette AB behandlar uppgifterna för det ändamål som anges ovan.

Läs mer i vår Integritetspolicy.


Force majeure

Confettiquette AB är inte skadeståndsskyldiga mot kund på grund av underlåtenhet eller dröjsmål som förorsakats av myndighets föreläggande, krig, uppror, eldsvåda, översvämning, naturkatastrofer eller annan händelse av genomgripande art varöver Confettiquette AB inte råder (force majeure).