Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Frakt och leverans

Leverans sker måndag till fredag i samarbete med PostNord och kräver en folkbokföringsadress alternativt korrekt c/o adress.

Din beställning skickas som varubrev eller postpaket beroende på paketets vikt, storlek och innehåll. Varubrev levereras i största möjliga mån till din brevlåda. Vi har tyvärr inte möjlighet att styra hur ett varubrev levereras (brevlåda eller utlämningsställe), det är en bedömning som görs av PostNord.

Varor skickas från vårt kontor 2–5 vardagar efter order. Notera att leverans kan ta lite längre tid under högsäsong.

Fraktkostnad per paket: 49 kronor. Fri frakt vid leverans över 800 kronor.

Spåra ditt paket

När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress.

I leveransbekräftelsen finns en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Om du inte fått någon avisering om att paketet kommit fram, men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paketet med kolli-id/spårningsnummer/löpnummer samt legitimation. Notera att spårningsmöjligheten tyvärr är begränsad för varubrev.

Hos ombudet

För att hämta ut din försändelse behöver du din legitimation och det nummer som du hittar i sms- eller e-postaviseringen. Har du valt brev-avi så ta med avin samt din legitimation till ombudet. Tänk på att du alltid ska kunna visa legitimation vid uthämtning av paket.

Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering om paketet inte hämtas ut. Kostnaden för detta är 150 kronor. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan brukar det löna sig att kontakta oss, hämta ut paketet och göra en vanlig manuell retur.

Leveransförsening

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen. Till vissa delar av Norrland samt Gotland levererar PostNord med en eller ett par dagars fördröjning och denna tid är inte alltid inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan.