Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Uppdatera Halloween i år

DIY, ReceptLotti StaedlerComment

Step it upp med snacksen till årets Halloween-party (för du ställer väl till med party?) Här har vi fyra enkla och supergulliga treats för den sötsugne. Passar både små och vuxna barn :-)

OREO-häxhatt.jpg

Ja tack supergulliga häxhattar gjorda av smarriga oreos och jordgubbar! Doppa först kakan, sedan jordgubben och låt chokladen bli “kittet” som håller dem samman. Använd grön dekorglasyr till häxband och gult eller orange strössel till lilla spännet.

giftiga-äpplen.jpg

Snövit skulle inte tacka nej till detta förgiftade äpple! Enkla mördegskakor med grön och röd glasyr bli en härlig färgklick bland allt brunt/orange/svart som Halloween för med sig.

Häxkvastar.jpg

Häxans kvast gör du med en salt pinne som du sticker ner i en marshmallow. Doppa sedan botten av marshmallon i choklad och sedan i strössel. Förtrolla sedan dig själv så du blir liten som en tesked och ta en tur på kvasten runt kvarteret. ;)

Inget party utan choklad - här kladdkakecupkakes som du dekorerar antingen med marängfluff eller bara vanlig hårt vispad grädde. små ögon och mun av choklad och du är hemma!