Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Tjejlunch med tarotkort

TipsKarin SundbergComment
Tjejlunch med tarotläggning

I helgen hade Confettiquettes vän Julia tjejlunch för åtta glada kvinnor. Stämningen var givetvis på topp och ännu bättre blev den när Julia meddelade att hon hade en överraskning till alla nämligen att healaren Charliee skulle komma och lägga tarotkort på oss alla! Ett ganska nervöst gäng gick sedan in en och en och träffade Charliee ensamma i 15 minuter då hon la ens kort. Spänningen var outlidlig när alla sedan kom tillbaka från sina samtal och berättade vad framtiden hade i sikte! Så ja detta är ett jättekul tips för den inte allt för stora lunchen eller middagen bjud in någon som kan lägga tarot och se vad som ligger framför er - blir sjukt roliga samtal om man säger så!

Charliees hemsida för den som vågar >

Tjejlunch med tarotläggning