Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Lucka 17: Rudolfballonger

DIYKarin SundbergComment
Lucka 17

I lucka 17 ligger renen Rudolf o väntar! Eller, i alla fall en bullig Rudolf-ballong! Så gullig att hänga upp på julfesten, du gör dem enkelt med ballonger, pysselpapper och märkpenna. Renhornen är utklippta för hand, rita upp på pappret först så det blir två ungefär lika horn. Fäst sedan pappret på baksidan av ballongen med tejp eller lim. Om pappret är lite för tunt kan det behövas en blompinne eller sugrör på baksidan för att hornen ska stå ut. Nosen är en miniballong och ögonen fick vara stängda på våra ballonger men det avgör du såklart bäst själv hur du vill ha dem.

(20% luck-rabatt på våra jätteballonger idag!)

renar av ballonger