Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Lucka 5: Snöbollsgodis

Recept, JulkalenderKarin SundbergComment
Lucka 5

I lucka nummer fem bjussar vi på ett av julens absolut enklaste och godaste partytrick: snöbollsgodisar! De smakar superdupersmarrigt och tar på riktigt knappt någon tid alls - och så är det bara två ingredienser!

Snöbollsgodis

RECEPT:

200g Kokos + extra att rulla bollarna i

1 burk kondenserad mjölk - ej karamelliserad (ca 397g)

Blanda i kastrull och värm under omrörning i ca 3-4 minuter -bränn för guds skull inte smeten. Låt svalna till rumstemperatur och rulla sen till små kulor som du vänder i kokos. Ett tips är att blöta handflatorna lite när du rullar för att slippa smetigt kladd.

Dessa godsaker kan såklart även smaksättas efter behag. Med en mandel i mitten är de otroligt lika godiset Raffaello, med saffran i smeten blir de ännu juligare, rullade i hackade hasselnötter känns de lite vuxnare - ja ni hör - there’s no end to the possibilities!

Gör dem nuuuu!