Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Tips på hur du lätt får till bordsplaceringen

Bröllop, TipsKarin SundbergComment

Att få till den ultimata bordsplaceringen till bröllopet kräver sin eftertanke och arbete. Excelark i all ära men ibland behöver man en tydlig översikt och fysiskt känna på vad som händer om man flyttar runt sina gäster. Ett superbra sätt att enkelt få till detta är med smala post-it lappar i olika färger och ett stort pappark där ni ritat upp alla borden. De olika färgerna används för att signalera om det är vänner, kollegor eller släktingar. På lapparna skriver ni sedan alla gästers namn. Därefter är det bara att börja placera ut gästerna kring de uppritade borden. Det bästa är att man på det här sättet kan ha bordsplaceringen framme under flera dagar och då och då titta till den tills den är alldeles perfekt!

Bilder från  something turquise

Bilder från something turquise