Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Bananwraps - en göttig rulle till Picknicken

ReceptKarin SundbergComment

Picknicktiderna rullar på med sköna stunder efter skolavslutningar och brännbollskvällar. En supersmaskig efterrätt att ha med är bananwraps med Nutella. Går supersnabbt att rulla och som bonus är de kladdfria och enkla att äta under picknicken.

Recept: Bananer, tortillabröd och Nutella + gärna ett färgglatt snöre att binda samman allt med.

Gör så här: Ta ett tortillabröd och bred ut ett lager Nutella. Lägg en banan i tortillabrödet ca 2/3 in på brödet. Vik upp botten och sedan vardera sida - som en klassisk wrap! Ta ett färgglatt snöre och bind ihop wrapen så att rullen håller sig.

bananwraps
bananwraps

Otto ger tummen upp för de goda bananrullarna!