Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Liten Snapsskola

OkategoriseradeKarin SundbergComment

Snaps är en utmärkt smakförhöjare - nom nom nom. Men de flesta av oss saknar djupare kunskap om snapsens kryddning och tänk. Ingen snaps ska t.ex. drickas iskall utan kylskåpstemperatur är bäst. Vissa snapsar passar tom att serveras rumstempererade som Herrgårds Aquavit eller Årsa Brännvin. 

bordsplacering snapsglas med namn

Snaps är en utmärkt smakförhöjare - nom nom nom. Men något de flesta av oss inte vet är att ingen snaps ska drickas iskall. Kylskåpstemperatur är bäst men vissa passar att serveras rumstempererade som Herrgårds Aquavit eller Årsa Brännvin. 

Detta och mycket mer tex vilken snaps passar till vilken rätt berättar kryddmästaren Jonas Odland och kocken och krögaren Fredrik Eriksson i dessa två filmer. Mmmmm vi vill lära oss mer om denna ädla dryck!

midsommardukning

Psst: Fint och praktiskt är att göra snapsglasen till bordsplacering på sommarfesten.