Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Hur man bäst njuter av Meghan Markle och Prins Harrys bröllop

Bröllop, TipsKarin SundbergComment
prins Harry och Meghan Markle

Finns det något bättre än kungliga bröllop? Imorgon är det dags för årets händelse: Meghan Markle och Prins Harry gifter sig i St Georges kapell på Windsor Castle. SVTs sändning börjar 10:15 och TV4s nyhetsmorgon har bröllopsspecial som börjar 11.30 och pågår till 15:00. För oss som vill se bröllopet från så många vinklar som möjligt är här en lista över utländska kanaler som sänder - och med vilka värdar - så välj och vraka >

Men ett kungligt bröllop är så mycket mer än bara tv, det är ett tillfälle att fira för alla. Så för alla oss som älskar att götta oss i den kungliga bröllopsyran, i synnerhet den engelska, kommer här tips på hur ni får dagen ännu mer guldkantad!

Duktiga Brittany Jepsen på the House that Lars Built har öppnat en särskild bröllops-shop inför bröllopet med bland annat dessa söta koppar. Tänk er att luta er tillbaka framför tvn med te i denna kopp. Till shoppen >

På the House that Lars Built blogg hittar ni också smarta tips på hur ni får vardagliga objekt till hattar perfekta för engelska bröllop. Till bloggen >

Finns det något mer passande för en ybakad prinsessa än att äta en prinsesstårta? Eftersom bröllopet äger rum mitt på dagen rekommenderar vi att du skippar ljusen och skapar effejt med snygga ballongdekorationer på tårtan. Hur kul som helst!

Klassiskt recept hur du bakar en egen tårta finner du här >

Efter festligheterna på TV rekommenderar vi att ni varvar ner och talar igenom allt över en afternoon tea. Bra tips från Elle Mat & Vin >

afternoon tea i tradgard

Och så för alla som inte kan få nog av Meghan Markle - se Suits!

TV-serien Suits