Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Knytblusar och rosetter

Dekorationer, TipsKarin SundbergComment

Såhär i knytblusens tider vill vi slå ett slag för ett roligt sätt att uppdatera den klassiska flugan. Ni vet väl att figurballonger kan användas till så mycket mer än att skruva små färgglada hundar?

Perfekt till eventuell serveringspersonal på nästa tillställning!

Gör så här:

Blås upp 1-2 figurballonger (beroende på önskad storlek på rosetten - på bilden har vi använt två stycken) och skruva fram två öglor på mitten av ballongen. Låt ändarna hänga fritt. Använd en fiskelina och sätt runt "navet" och knyt fast under din krage.

Och slutligen - kanske sist på bollen men: AVGÅ ALLA!

knutblus och rosett av figurballonger