Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Instagram Inspiration: Stephanie Gottlieb

Bröllop, TipsKarin SundbergComment
Instagram Inspiration

Diamanter är en kvinnas bästa vän! Men om vi ska rannsaka oss så kan många av oss mindre än vi vill erkänna om dessa ädla stenar och andra juveler. Varför valet av stenar och ringar till bröllopet oftast inte är så självklart som det borde. Så till alla blivande brudpar och andra juvelälskare så kommer här ett Instagram-konto att följa: @stephaniegottlieb. Stephanie är en New York baserad juvelerare och på sitt konto lägger hon förutom upp fantastiska smycken små guides som denna bild nedan som visar de 10 diamantformer som finns. Vi vill lära oss mer!

diamant former

De 10 diamant formerna som finns alla i 2 karat. Fantastiskt hur olika de kan kännas!

diamant formers namn

Och de olika diamtformernas namn så man vet vad man ska fråga efter.

Diamant-karat.png

Älskar även denna bild för att förstå skillnaden på hur olika karat känns.

Stephanie Gottlieb