Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Skaldjursfrossa och Babyshower

OkategoriseradeKarin Sundberg
babyshower

Om bara tre veckor (om allt går som plannerat - håll tummar och tår) ska Dagge få ett lillasyskon!! Jättepepp. Igår skulle jag (Kakan) på en liten spontan tjejmiddag hos Anna. Som brukligt var jag lite sen och öppnade den olåsta dörren och bara smet in. Som jag blev överraskad! Det var massa tjejer där som jag inte visste + massa ballonger, skaldjur och andra göttigheter för att fira bebisen! Så bra överraskning, gott och framförallt världens bästa sällskap. Personligen tillhör jag den tråkiga gravida typen som inte vill jinxa saker och därför har svårt att fira innan bebisen kommit - jag har tex ännu inte lyckats köpa en dubbelbarnvagn. Men att bli firad på det här sättet kändes helt perfekt. Så dagens festfixartips är helt enkelt fira så som det passar den ni ska fira! En babyshower kan vara just en fantastisk kväll med god mat och härliga människor.

babyshower med skaldjur
babyshower med skaldjur
babyshower med skaldjur

Blå eller rosa ballong: den stora frågan som återstår är: gömmer det sig pojke eller flicka i magen...?

babyshower med skaldjur

Nom, nom, nom vad gött.

babyshower med skaldjur

Tusen tack till: Anna, Anna, Carro, Monika, Elle och Ditte!!

XoXo

Kakan