Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Hundens År

TipsKarin SundbergComment
hundens år

Idag är det kinesiskt nyåret och Hundens år inleds. Enligt historien fick åren sina olika djur när Buddha låg för döden. Han ska då ha kallat till sig alla djuren för att ta avsked. Det var dock bara tolv djur som dök upp. Buddha bestämde sig då för att döpa åren efter dem och ordningsföljden fick bli efter vilken ordning de kom till mötet. Givetvis vill vi på Confettiquette fira hundens år och vad passar bättre med än dessa underbara hundbilder från #rollinwiththedoodles där man får följa ett skönt hundgäng från Atlanta, Georgia!

#rollinwiththedoodles hundar med hjärtballonger
#rollinwiththedoodles hundar med hjärtballonger
#rollinwiththedoodles hundar med hjärtballonger

We love, love, love these dogs!