Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Paris mon amour!

BröllopKarin Sundberg
Parus mon amour

Det är så himla härligt när nära vänner gifter sig och man har möjlighet att få inblick i planeringen. Extra härligt när det handlar om något så annorlunda som ett bröllop i Paris! Sofi och Jesper bestämde sig för att strunta i ett stort bröllop här hemma och satsa på att bjuda in närmsta släkten och ett fåtal vänner till ett höstbröllop i kärlekens huvudstad. 

Sofi jobbar själv med event men när både tärna och toastmaster också är luttrade partyplanners är det lika bra att samla in alla tankar och idéer som bara går så i fredags var Anna och jag (Lotti) på middag hos Sofi för att spåspåspåspåååna. Vi pratade om allt från katakomber till franska vinbarer - efetr ett par glas vin köände jag mig dessutom så pass flytande i franska att jag mailade lite förfrågningar till diverse restauranger. Hmmm...

Raclette

Det bjöds givetvis på Fransk Martini och Raclette. Sofi hade gjort en sk "svennebanan"version av raclette och det var inte dumt alls. Blev mer som att man gjorde små minigratänger.  Och hörrni - ska sanningen fram är ju allt gott så länge smält ost är en huvudingrediens!

Vi kommer återkomma till Sofis och Jespers Paris-bröllop flera gånger, allt eftersom planerna spikas.