Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Bordsplacering till Jul

Dekorationer, DIYKarin SundbergComment
bordsplacering till jul

Bara en dag kvar till dopparedan och nedräkningen tickar för fullt! För de flesta börjar det bli dags att sätta just den där lilla extra touchen på julen. Här kommer ett fint sätt att göra bordsplaceringen runt julbordet ännu lite festligare.

Det du behöver: Polkagrisar, rött sidenband och vita bordsplaceringskort.

Så här gör du: Ta tre polkagrisar och knyt samman med ett rött sidenband. Låt rundlarna stödja varandra så att polkagrisarna kan stå upp. Ta ett vitt bordsplaceringskort och sätt i två av polkagrisrundlarna.

Voila! 

bordsplacering till jul av polkagrisar

OBS! Köp gärna lite extra polkagrisar då de är spröda och har en tendens att gå sönder när man tar ur dem ur plasten.