Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Krukor till Jul

Dekorationer, DIYKarin SundbergComment
krukor till jul
krukor till jul

Blommor, blommor och åter blommor, som ni vet älskar vi blommor till jul! Men när det kommer till de flesta julblommor behövs krukor. Att hitta fina krukor är en allmän konst och så tar det en himla plats i skåpen hemma. Till jul vill man gärna ha något speciellt som passar in i färg och stil = supersvårt. Det kan dessutom bli ganska dyrt då man ofta kan behöva upp till 10 blomkrukor i ett hem. Ett tips som står sig jul efter jul är att istället slå in själva  innerkrukorna i brunt papper eller säckväv och fästa röda band kring. Blir super juligt och tar dessutom ingen plats att lagra resten av året!  Glöm inte att sätta en plastpåse runt krukans nedre del så vattnet inte rinner rakt igenom pappret.

krukor till jul