Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

California is calling

TipsKarin Sundberg
California is calling

Just nu och i ett par veckor framöver befinner jag, Lotti, mig på resande fot i sunny California. Under rubriken California dreaming delar jag med mig av lite spaningar på vägen. Först ut; Thanksgiving!

Thanksgiving är en högtid amerikanarna håller högt. Maten står såklart mycket i fokus men hela grunden ligger i att man ska vara tacksam. En vanlig tradition är att man vandrar bordet runt och låter alla gäster berätta vad just de är tacksamma för. Ibland görs det än mer symboliskt genom att man i samband med att man uttrycker sin tacksamhet lägger ett majskorn i en burk som vandrar vidare till nästa person när man är klar.

Så, innan julen helt tar över varenda skyltfönster, radiostation och reklamspot är det Thanksgiving som gäller för hela slanten. Nedan exempel på ett skyltfönster på Abbot Kinney i Venice med en hel del fina grejer som endast kan användas den fjärde torsdagen i november.

skyltfönster på Abbot Kinney Venice Beach
skyltfönster på Abbot Kinney Venice Beach
skyltfönster på Abbot Kinney Venice Beach