Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Dukning: Familjär middag

Fest, Vett och etikettKarin SundbergComment

Middagsdags! Härligt vem älskar inte att bli bjuden på middag? Givetvis vill du som värd och värdinna att även själva middagsdukningen ska kännas välkomnande för dina gäster. Här nedan kan du se hur du får till en familjär middagsdukning, dvs en dukning som består av allt för att få en härlig avslappnad middag tillsammans.

familjär middagsdukning

På en familjär middagsdukning har man alltid en huvudtallrik med en salladstallrik över. Till vänster ligger ytterst en salladsgaffel och sedan en gaffel till huvudrätten. På den högra sidan ligger huvudrättens kniv och en soppsked. Snett ovanför tallrikarna till höger står först ett vattenglas och sedan ett vinglas. På detta sätt finns allt du kan behöva för middagen framför dig på bordet.

Smaklig spis!