Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Nyhet: Black is the new black på Svenskt Tenn!

TipsKarin Sundberg
nyhet

Ett givet kort när man ska införskaffa bröllopspresenter är att bege sig till Svenskt Tenn - antingen den fysiska butiken eller webshopen. Deras uppsjö av klassiker som håller generation efter generation är perfekta som gåvor vid högtidliga tillfällen som dop, student, bröllop eller jämna årsjubileum. Tjugo år efter sin höstuställning helt i vitt gör Svenskt Tenn i år den raka motsatsen och satsar på svarta och dova färger - höstutställningen 2017 bygger på mörker och kontraster. En av våra favoriter i utställningen är vasen Dagg, formgiven av Carina Seth Andersson som är lika mycket skulptur som vas - som nu kommer i ny, svart, skrud. Vi älskar den här lite kaxigare versionen och säger Tack o Bock Svenskt Tenn för denna nyhet!

Svenskt Tenn vas Dagg svart formgiven Carina Seth Andersson