Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Nyhet: Delicatoasken är här!

TipsKarin Sundberg
nyhet

Delicato - genier som de är - tar upp kampen med Aladdin om bästa gåbort-presenten när de nu i begränsad upplaga lanserar Delicato-asken! Pralinasken är i två lager och fylld med minivarianter av punschrulle, biskvi, chokladboll, lattebit och Delicatoboll hallon.

Runt jul förra året postade Delicato en blinkning till de klassiska chokladaskarna i sina sociala medier. Den fiktiva asken fylld av klassiska bakverk presenterades med en ovansida med texten ”En tradition sedan aldrig” - och visst har de rätt?

"– Vi är ju inte ett särskilt pretentiöst varumärke, vi gillar snarare att skoja till det kring det sådant som kan vara lite uppstyltat eller allvarligt. Och alla traditioner startar ju någon gång! Nu hoppas vi att folk kommer att ta till sig detta nya goda sätt att fika på""

Asken säljs som sagt i begränsad upplaga, från vecka 40.

delicatoasken