Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Tjejdrink

OkategoriseradeKarin Sundberg
tjejdrink

I helgen som var fyllde jag, Lotti, år. Födelsedagar är det roligast jag vet - särskilt mina egna. I år har jag dock haft en liten bebis att tänka på så jag hade inte som vanligt hunnit med den officiella nedräkningen och hetsningen av alla runt omkring mig. Någon vecka innan dagen D bestämde jag mig för att jag ju såklart ändå måste fira så jag samlade ihop några brudar för att gå ut och äta. Bord bokade jag på Östafrikanska restaurangen Ethiostar för att komma från ekorrhjulet man annars befinner sig i där säkra kort hålls hårdast. Före middagen bjöd jag hem på drink hos mig. Passade på att testa relativt nya Absolut Lime och gjorde en superenkel och smarrig drink som ni kan se receptet på längre ner. Som tilltugg serverade jag dels räddare i nöden från fryshuset Picard - kul att testa lite olika saker därifrån, ibland är det lyckokast, ibland något som räcker att testa en gång. Gjorde också familjens favorit; mozarella caprese som är enklare än enklast. Skiva mozarella och lägg ut på fat, täck med crème fracihe. Drilla över lite olivolja, pressa citron, och avsluta med lite finhackad färsk chili och färsk timjan. Flingsalt comes in handy här. Sen serverar man med baguette - smarr!

(Varning för påver bildkvalitet, fick hålla till godo med mobilen...)

Snacks och babyben

Snacks och babyben

ballonger i vägen för allt och alla

ballonger i vägen för allt och alla

Flera timmar senare på Kåken

Flera timmar senare på Kåken

Absolut Lime Mule

2 delar Absolut Lime

1/2 del limejuice

Ginger Beer

Limeklyfta

IS!

Fyll upp ett glas med mycket is, slå över vodka och limejuice, toppa upp med gingerbeer och sätt en limeklyfta som krona på verket. Voila! Supergod.