Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Annas 75 års surprisefest

OkategoriseradeKarin Sundberg
surprisefest

Förra fredagen överraskade vi min (Kakans) mamma Anna med en surprisefest! Anna fyller 75 år nu i september och det är givetvis något alla Annas vänner ville fira. Anna själv älskar fest men har ett inte allt för ovanligt dilemma: hon tycker det är svårt att stå i centrum som värdinna. Min pappa Dag tog därför initiativet till denna fest som vi hade hemma hos mig, Leo och "lill"-Dagge. Annas bästis Sven var på besök i Stockholm och jag hade sagt att jag var ensam hemma på fredagkvällen och det vore kul om de kom förbi på en liten drink innan middagen. Medan de knackade på dörren och jag och lill-Dagge gick och öppnade stod de 30 gästerna gömda i vardagsrummet, knäpptysta. Snacka om att Anna blev överraskad! Som Leo uttryckte det; jag trodde nästan hon skulle börja gråta... 

Själv var jag jättenervös - skulle hon bli glad, stressad, obekväm? Självklart blev hon strålande glad! Här kommer lite bilder från festligheterna.

surprisefest

En glad och överraskad Anna!

Till festen hade vi hyrt in ståbord, dukar, porslin och glas från Alladins uthyrning. Supersmidigt att bara boka via deras hemsida. (Det bästa med att hyra in porslin och glas är att dom diskar allt.)

Förutom bubbel, vin och öl hade vi dukat upp en buffé i köket som vi caterat från Tornvillan i Vaxholm. Kan varmt rekommendera dem, de gör klassisk mat som alla verkligen gillade.

surprisefest

Annas gamla vänninor Gudrun och Birgitta.

surprisefest

Den härliga känslan, och lättnaden som infinner sig, när man lurat skiten ur någon!

surprisefest

Annas brorson Niklas (min kusin :)).

surprisefest

Robert, Helen och Kjell.

surprisefest

Givetvis gick det åt mer vin än beräknat...

surprisefest

Min coola brorsdotter Mathilda! Alla åldrar älskar surpriser.

tårta mr Cake
prinsesstårta mr Cake

Till kaffet serverades dessa fantastiska tårtor från Mr Cake

surprisefest

Ju senare kvällen blev, desto gladare och suddigare blev det...

Vi säger bara det att har du någon i din närhet som skulle behöva en liten surprisefest så tveka aldrig att ställa till med en!

Xoxo

Kakan