Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Rätt klätt - Sommarfin, upplädd och liknande

Bröllop, Vett och etikettKarin Sundberg
rätt klätt övrigt

Även denna typ av klädsel kräver tolkning från värd/värdinna. Visst är det fint att ge folk lite spelrum men det innebär oftare ett orosmoment då man inte vill komma för uppklädd eller nedklädd. För att vara bjussig mot gästerna - var tydlig med vilken klädsel som förväntas.

Saknar inbjudan klädkod för t.ex. ett bröllop, är det egentligen högtidsdräkt som gäller. Här rekommenderas dock att man kollar med värd/värdinna eller kanske toastmasters då det inte är givet att detta är vad som önskas.

Lycka till och kom ihåg att klackar och smycken kan förvandla en ganska plain utstyrsel till en pang-outfit!

Iris Apfel Quote