Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Tips på doppresenter

Fest, PresentKarin Sundberg
doppresenter

Säg doppresenter och de flesta av oss börjar tänka på silverskedar, berlocker, manschettknappar, ljusstakar och sparbössor. Visserligen fina presenter men med den nackdelen att det på dopdagen kan bli väldigt många små berlocker för en liten tjej. Så vad finns det för alternativ? Vilka presenterna kan bli favoritföremål för barnet under dess uppväxt? Här kommer våra bästa tips just nu:

tips på doppresenter ett plättjärn

Plättjärn

Ett klassiskt plättjärn är vad alla barnfamiljer behöver och framförallt uppskattat av de små. En fin tanke är också att om man får ett lagg på dopdagen kan man skapa sig sina egna traditioner: vi tänker plättar till frukost varje födelsedag...

Plättjärn Skeppshult 599 kr

tips på doppresenter en nattlampa

Nattlampa

Många barn döps vid 3 månaders åldern och det är också när de är runt 3 månader som de flesta barn börjar sova i egna rum. En fin nattlampa kan bli både den tryggheten de behöver och en vän i natten.

Skip Hop - Moonlight & Melodies Nattlampa Uggla "Vit" 599 kr

tips på doppresenter en jordglob med lampa

Jordglob med lampa

Vem älskar inte jordglobar och allt spännande det står för? En present för att väcka barnets nyfikenhet inför välden. Fint är att märka ut platser barnet varit på eller en plats dit man vill åka med barnet.

Jordglob Atmosphere Basic 549 kr

tips på doppresenter Brio trätåg

Brio trätåg

En riktig klassiker och mycket, mycket omtyckt. Det fina med denna present är att man vid dopet kan få det första tåget och lite räls sedan kan man vid födelsedagar och andra högtider få fler delar tills man har sin alldeles egna tågvärld. Perfekt present till det barn man kommer ha en lång och nära relation till.

BRIO, My First Railway 199 kr

tips på doppresenter handmålade möbler

Handmålade möbler

En fin trämöbel med motiv utifrån barnets personlighet och med dess alldeles egna namn på, ja, ja, ja vad fint!

Dopstol Nalle som fiskar 1495 kr

tips på doppresenter gosedjurs huvud att hänga på väggen

Djurhuvud

Dessa mjuka underbara gossedjurs- djurhuvuden är enormt populära och något att leka och kramas med.

Djurhuvud Panda 389 kr

tips på doppresenter ett tipitält

Tipitält

Ett fint tipitält som man både kan ha i barnrummet och ute i trädgården. Vi kan inte tänka oss en bättre present än att få sitt alldeles egna hemliga rum där man kan busa.

Bloomingville Mini Lektält Tipi Natur 1549 kr

tips på doppresenter fina affischer

Fina affischer

Lekfulla affischer att ha i barnets rum som väcker fantasin och uppmuntrar till lek. För vem blir inte nostalgisk när man ser tryck från sin egna barndom? Personligen är vi stora fans av Ingela P. Arrhenius färgglada tryck.

Affisch Ingela P. Arrenius 199 kr

tips på doppresenter böcker med personlig omtanke

Böcker med personlig tanke

Böcker är alltid en välkommen present till barn. Tyvärr kan det ibland kännas som en anonym present så här gäller det att tänka till om det finns ett särskilt budskap eller tanke man kan skriva i boken. En fin present är att ge t.ex. Barnkammarbokens sångbok och i den märka ut olika sånger och vad de betyder för en.

Den Silvriga Barnkammarboken 219 kr