Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Omsorgsfullt inslaget

Present, TipsKarin Sundberg
omsorgsfullt inslaget

Något som alltid är bra att ha hemma är presentpapper och band. Det känns definitivt trevligare att ge bort en omsorgsfullt inslagen present än något butiksinslaget. Att slå in paket är inte särskilt svårt, lite tips och guidning i de enklaste sätten kommer här på bloggen inom kort.

Anyhow, presentpapper finns såklart överallt men vi kan verkligen rekommendera er att göra det till en vana att, i samma veva som ni hämtar de där värmeljusen, lägga ner IKEAs presentpapper i er kasse. De är superduktiga på mönster och oftast finns en hel del andra små pryttlar att köpa till som piffar upp paketet.

fint inslagna paket

För mer inspiration på hur du gör roliga och fina paketinslagningar följ vår Pinterest-tavla Gift Wrapping: