Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Mr Cake - för ett sötare liv

TipsKarin Sundberg
Nyhet

Mr Cake
har öppnat!

Äntligen har MR Cake slagit upp dörrarna längst ner i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm. Vi känner igen både Roy Fares och Mattias Ljungberg från TV där de hjälpt och stjälpt blivande stjärn(?)konditorer. Roy har även en radda inspirerande kokböcker bakom sig och Mattias har stått bakom Östermalmsfavoriten Tösses på Karlavägen.

Mr Cake har bara godsaker på menyn - eller - de serverar såklart lunch/mackor/soppor också men det är sötsakerna som lockar den konstanta kön med göttegrisar till konditoriet. Tårtorna är de klart mest iögonfallande pjäserna och Roy beskriver dem som Amerikanska tårtor med franska smaker. Ingen vanlig spread mellan tårtornas lager utan här är det proppfyllt med smaker. Nu vet vi varifrån vi beställer våra födelsedagstårtor framöver!

Vi fångade Roy och Mattias när de tog en paus på trappan till Engelbrektskyrkan. En välförtjänt sådan kan tilläggas, kön har ringlat lång sedan öppningen i fredags!

Det finns ingen ände på utbudet, från traditionella bakverk som kanelbullar till nyheter som S'more-brownies, nomnom!

Roy Fares utanför Mr Cake
Mr Cake
Mr Cake

Cinabuns(!) och de omtalade kakorna!

Bilder: Confettiquette och Instagram #MRCake