Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Bubbla med stil!

Fest, TipsKarin Sundberg
nyhet

Champagne, Cava, Prosecco, äppelcider, ja det mesta som bubblar, blir hundra gånger trevligare att dricka om man får dricka ur coupe-glas, även kallat svängare. Från galapremiären till parmiddagen - coupen är vårt go-to-glas när det ska drickas bubbel! Det kan vara svårt att hitta snygga och prisvärda couper i butik, de är ofta lite klumpiga. Om man ska köpa dem vintage kan de kosta en bra slant - för att inte tala om att det är svårt att få ihop fler än typ 4.  Nu har vardagsräddaren IKEA kommit ut med champagneglaset STORHET för 19 sek, ett riktigt stiligt glas.

(På bilden står de på brickan GLATTIS)

IKEA champagnecoupe Storhet