Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Spansk snacksbricka

ReceptKarin SundbergComment

Vem älskar inte att snacksa? En ädel konst som dock oftast lämnas åt slumpen. Ett fantastiskt sätt att dels bjuda på en härlig blandning av snacks men också skänka stunden extra kärlek är att gör en tema snacksbricka. Här nedan kommer förslag på hur du får till den perfekta spanska snacksbrickan:

Spansk snacksbricka Serranoskinka Manchego ost Piementos de Padrón spanska gröna oliver Chips

Spansk snacksbricka

Ingredienser:

- Serranoskinka

- Manchegoost

- Piementos de Padrón

- Spanska gröna oliver

- Chips

Ta ett stort fat gärna färggrant. Lägg ut Serranoskinka. Skär till Manchegoost i trekants skivor och lägg över. Stek på hög värme Piementos de Padrón i lite olja och havssalt. Sprid Piementos de Padrón över tallriken. Ta gröna spanska oliver och sprid ut. Slutligen toppa med chips. Snacksa loss!

Xoxo