Confettiquette
Confettiquette

 Partybutiken som har allt du behöver till festen från ballonger till inspiration.

Papperspåse för alla tillfällen

PresentKarin SundbergComment

En av våra favoritprodukter att alltid ha hemma är enkla bruna papperspåsar, även kallade kanistrar. Påsarna säljs på pysselbutiker men även på mer mossiga ställen som emballagevaruhus och förpackningsbutiker, där man oftast kan köpa ett storpack för en spottstyver. De är perfekta att ha när man blir bortbjuden med kort varsel och inte hinner införskaffa en gå-bort-present för ibland finns den finaste gåvan redan hemma. Till exempel kan du ge bort en av dina favoritörter eller en stickling från en härlig växt och då använda papperspåsen som en kruka, med plastpåse innanför naturligtvis. Smakprover på ditt senaste bak får äkta bagerifeeling i påsen med en hemgjord etikett. Påsarna funkar även fint att slå in mindre presenter i (här har vi använt en gammal filmis som kort och enkelt hampasnöre som presentsnöre).

bruna papperspåsar att slå in presenter med

Och såklart, den klassiska speak easy-funktionen - dvs att dölja vad man EGENTLIGEN föredrar för dryck till en god bok i solen ;)

bruna papperspåsar på 20-tals party

(Bra idé till en 20-talsfest för den delen!)

Xoxo!